ZonZelf

1m

Zelf energie opwekken is het leukste wat er is. Thuis op de meter kunt u volgen hoeveel energie uw panelen door het zonlicht produceren. Het hoogste verbruik plant u dan als de zonnepanelen lekker werken. Dag nachttarief, we gaan over op zonne-energie. Dus plaats die zonnepanelen! Ingewikkeld? Nee hoor! Niet als u ons inschakelt.

Met onze dienst ZonZelf adviseren betrouwbare installateurs via Altena Nieuwe Energie over de installatie van zonnepanelen. Dat begint met het bekijken van uw dak en het bepalen van het jaarlijkse energieverbruik. Aan de hand daarvan adviseren wij kwalitatief goede panelen, van een betrouwbare leverancier met de juiste garanties en een redelijke prijs.

Voor wie?

Particulieren en de kleine bedrijven (kleinverbruikers van stroom, tot ongeveer 10.000 kWh per jaar) kunnen bij ons terecht. Of het dak nu schuin is, plat, of minder gunstig ligt ten opzichte van de zon. Neem contact met ons op met de vermelding ZonZelf, dan kijken we samen wat voor u de beste optie is.

Wij stimuleren de opwek van eigen energie. Wekt u meer stroom op dan u gebruikt, dan kunt u die gewoon aan om|nieuwe energie terugleveren, wij hanteren geen salderingsgrens. Dus u ontvangt gewoon de kale energieprijs, plus de BTW.