Besparen

Inkoopactie isolatie
19 mei online informatieavond

1m

We zijn vanwege corona (nog steeds) veel thuis. Veel mensen maken het beste van deze periode, door op te ruimen of zelfs hun huis te verbouwen. Ook plannen om in je huis aan de slag te gaan? Doe het dan grondig en pak direct de isolatie mee: het zijn welbestede euro’s. Ze betalen zich direct terug in een comfortabeler huis én in een lagere energierekening.

Als jouw energiecoöperatie zijn wij lang in de weer geweest met het organiseren van collectieve inkoopacties voor bijvoorbeeld zonnepanelen. Omdat we merkten dat we daar een aanjager bij konden gebruiken, zijn wij blij dat de gemeente een energieloket in het leven heeft geroepen: Altena Woont Slim. Onder het motto ‘Samen slim besparen’ organiseert het energieloket  een collectieve inkoopactie voor isolatiematerialen.

Geïnteresseerd of meer weten?
19 mei is de online informatieavond over isolatie.

Het is de moeite waard om vooraf ook al even naar de subsidiemogelijkheden te kijken. Als huiseigenaar kun je in aanmerking komen voor de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame Energie en energiebesparing). Dat kan met een investering in een warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en met 5 typen isolatiemaatregelen: gevel-, spouwmuur-, dak-, zolder/vlieringvloer- én vloer en bodemisolatie.

Dus luister ’n keer mee, je wordt er allicht wat wijzer van.