Besparen

19-11 Inloopmiddag Samen de winter door!

1m

WIL JIJ BESPAREN OP JOUW ENERGIEREKENING?
Kom zaterdagmiddag 19 november ook naar Andel, Genderen of Sleeuwijk.

Beste buurtbewoners in Altena,

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 60 andere Nederlandse energiecoöperaties komen wij daarom in actie. We gaan onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen delen. Want door jou te helpen slim om te gaan met energie, zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk betaalt.

Kom dus voor waardevolle tips op 19 november om 13:00 uur naar:
Andel: Beatrixstraat 20, bij Teus van Oord
Genderen: Weidestraat 5, bij Dick Nederveen
Sleeuwijk: Notenlaan 82, bij Ienze Koekkoek

Die middag organiseren wij op drie adressen een inloop bij mensen thuis, waarbij we zoveel mogelijk buurtgenoten en Altena-ers (of zijn we nou toch Altenezen?) willen helpen om energie te gaan besparen. Teus, Dick en Ienze laten je zien wat ze zelf allemaal deden en leggen je uit wat jij thuis zou kunnen doen.

Je ontvangt van ons kortingsbonnen, uitleg van een energiecoach en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks òf heel weinig kosten. Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaring van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook de tips zijn natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

Help jezelf en anderen om energie te besparen

Wat vragen wij van jou? Wij zouden het geweldig vinden als jij deze tips doorgeeft aan minimaal twee bekenden. We maken dit makkelijk voor je. Je krijgt spullen mee. 

Iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als jouw bekenden  dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door! 

We hopen je op 19 november te zien!