ZonGemak

1m

Samen zonnepanelen inkopen en laten leggen. Altena Nieuwe Energie regelt het, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij verzorgen van A tot Z de installatie: kopen tegen een aantrekkelijke prijs voor u in, en zorgen dat vertrouwde installateurs uit Altena, Aquarius en Nuvelstijn, de zonnepanelen bij u komen leggen.

Als u én al uw buren meedoen, loopt de korting op tot wel 7%.

Hoe het werkt
We gaan ‘dorp voor dorp’ door Altena heen. U bezoekt onze informatieavond en laat zich bijpraten. Als u besluit met de actie mee te doen (leuk!), dan is het aantal panelen dat u plaatst afhankelijk van uw mogelijkheden, uw verbruik en uw dak. 

Na uw aanmelding bellen wij u binnen een week, om samen te overleggen wat uw beste keuze is. Heeft u na dat gesprek nog vragen, dan komt een energiecoach persoonlijk bij u langs. Als u besluit een offerte op te vragen, volgt een afspraak met de een van de installateurs uit Altena voor een opname. Iedere offerte is dus maatwerk. Als u de offerte tekent, gaat u op de planning en heeft u binnen 12 weken de zonnepanelen op uw dak. Uw uiteindelijke korting kan aan het einde van de actie oplopen tot wel 7%!

Vervolg
Eind najaar 2019 leggen we de zonnepanelen voor de eerste ronde. Na de evaluatie van deze actie gaan we door. Benieuwd hoe de nu actie in elkaar zit? Bekijk hier alvast de presentatie die we in Genderen en Meeuwen lieten zien. Of lees hier de actie nog eens helemaal door.
(U komt dan terecht op een andere site, die in West-Brabant deze acties voor plaatselijke energiecoöperaties coördineert en ons helpt met de administratie.) U kunt zich op deze website als inwoner van Altena eventueel zelfs al aanmelden!