ZonGemak

1m

Deze actie bieden we aan voor alle inwoners van Altena. 6 juni beginnen we met het eerste deel voor inwoners van Meeuwen, Drongelen, Eethen en Genderen. Wij verzorgen van A tot Z de installatie: kopen tegen een aantrekkelijke prijs voor u in, en werken samen met vertrouwde installateurs uit Altena, Aquarius en Nuvelstijn.
We gaan ervoor zorgen dat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Als u én al uw buren meedoen, loopt de korting op tot wel 7%.

Hoe het werkt
Het aantal panelen dat u plaatst is afhankelijk van uw mogelijkheden, uw verbruik en uw dak. Na uw aanmelding bellen wij u binnen een week, om samen te overleggen wat uw beste keuze is. Heeft u na dat gesprek nog vragen, dan komt een energiecoach persoonlijk bij u langs. Als u besluit om mee te doen, volgt een afspraak met de een van de installateurs uit Altena voor een opname en een offerte. Iedere offerte is dus maatwerk. Als u de offerte tekent, gaat u op de planning en heeft u binnen 12 weken de zonnepanelen op uw dak. Uw uiteindelijke korting kan aan het einde van de actie oplopen tot wel 7%!

INFORMATIEAVOND
De eerste 17 offerteverzoeken zijn al binnen! Bekijk hier de presentatie die we in Genderen en Meeuwen lieten zien.

Nu al aanmelden en een offerte opvragen?
Dat kan ook. Klik dan hier.
(U komt dan terecht op een andere site, die in West-Brabant deze acties voor plaatselijke energiecoöperaties coördineert en ons helpt met de administratie.)